Långfredag & långhelg

Guud vad skönt att Linus har lite lång-ledighet :) har massa dagar tillsammans att bara hitta på roliga saker med :) eller, ja, sen får vi nog fixa lite utomhus och lite här inne :)
Oliver har ju sagt sin första mening, men de var nog 2-3 veckor sedan, sen har han aldrig sagt mening igen, bara 2 ord efter varandra, ofta med orden: titta där, mamma titta, pappa dääääh (så pekar han på Linus ) Stora killen! tiden går sjukligt fort. Vi fick 2 bodysar i strl 80 av en bekant, och det var exakt likadana som hon gav Oliver när han var nyfödd, då strl 50. Jätte bra bodysar :) lite kul att ha likadana kläder på honom nu som han hade för 9 månader sedan :)
Nu ska jag tvätta tyget till den nya bilbarnstolen sen ska jag koppla fast den i bilen, han är lång som ett ösregn lille gossebarnet
Här var han inte så stor och tuff som han är idag ♥

Skärtorsdag

Jaa.. Oliver sitter och leker på golvet själv och har gjort i snart en halvtimme. Man får inte lov att störa honom, då blir han ilsk på en, riktigt skit-förbannad :) haha. Anna och Mikkan åkte iallafall hem idag, tråååkigt!!! Älskar när dem är här och hälsar på , jag lovar det går inte fem minuter utan att vi skrattar så vi nästan kissar i byxorna :) Igår iallafall, åkte vi med Linus till Skurup när han började jobba, och så gick vi runt och tittade lite i affärer. var inne på apoteket och banken och lite sånt smått och gott, sen gick vi på coop och handlade en massa godsaker, sen blev det en frisk och härlig promenad hem. (ca 5 km) så det är inte farligt alls att gå :) Sen fixade vi trädgården och jag satte upp våra nya solcellslampor på framsidan :) Sen gjorde vi svinigt goda grillspett och hade pommes till det. En riktig mysdag :) hade så undebart trevligt igår så ni anar inte! :)
Oliver börjar bita på vardagsrumsbordet nu, så ska nog gå och ge han lite lunch, även lite lunch till mig får det bli, blir fisk till lunch idag! :) gjorde egen barnmat igår med fisk och ris och sås, den blev god och där blev ett par stycken portioner i frysen! smidigt. Men för min del blir det nog lite fiskgratäng :)

systeryster

Ja, min älskade syster och hennes underbara vän kommer hit idag och stannar till torsdag förmiddag! ska bli så kul att ha dem här, vi har alltid riktigt kul tillsammans, alla fyra! och Oliver med såklart!
Idag gick vi också en lång promenad på en timme, Men vi gick lite snabbare och lite längre. Skönt att röra på sig, :)
Nu ska jag hoppa ner på golvet och leka med min son, som just nu har krypit in i en kartong och bygger bo där. Synd som fan jag inte har batteri i kameran. Men den åker på laddning direkt nu. :)
Oliver har börjat våga släppa taget om det han reser sig emot och stå småstunder för sig själv. Älskade stora lilla gosse!
Min underbara son ♥

Grillat

Igår kväll grillade vi, jag grillade kyckling och Linus grillade en flintastek, och så där skulle bli middag till både han och mig till idag, Linus har ju ätit sitt, men jag har glömt att äta min kyckling. Så jag längtar till frukosten imorgon när jag ska ha goda kyckling-mackor!
Idag fick vi även en blender/mixer av Linus föräldrar, man kan ju göra både smoothies, barnmat och drinkar i den. GUTT nu till sommaren, och jag ska pröva den imorgon, dock varken drinkar eller smoothies, utan det blir en ny laddning med barnmat att stoppa i frysen! :) det blir något med fisk och lite grönsaker tillsammans med antingen potatis eller ris :) brukar bli gott! :)

Soliga dagar gillas!

Nu när tillvaron är ljusare är humöret och energin på rätt nivå igen. Jag mår så fruktansvärt bra av sol, och ljus! När vi ska hitta annat boende än där vi bor idag, ska det vara stora fönster och helst jättemånga. Solljus är mycket mer trivsamt på dagarna än glödlampeljus.
Iallafall, dagen började lilla familjen Larsson med att ta en timmes promenad i det extremt fina vädret! Sen somnade ju såklart Oliver i vagnen, så vi va ute i trädgården medans han sov, och lite till när Oliver vaknade med. Satt och drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord, MYS!
Nu har jag dammsugat och röjjt undan lite, och Oliver har lekt själv på golvet i ett par timmar, Han brukar leka långa stunder själv på golvet, Jag sitter ju på golvet jag med hos honom, är lite nojjig sen olyckan, även om det inte var någon fara, så är det ju rätt onödigt. Och rätt tråkigt att behöva ringa ambulans.. Men men, inte ens en bula fick han, TUR, och det tackar vi våra skyddsänglar för!! ( det lät helt knas, jag är inte någon speciellt andlig person. ) Men det kunde gått så illa, och jag är så tacksam att han inte ens fick en bula! :)
Nu ska jag krypa runt lite på golvet med sonen min och leka med honom.

Idag.

Idag var egentligen meningen att jag & Oliver skulle åka med hans farmor till köpingebro redan vid halv tio. Men Oliver bjöd på sovmorgon så den tackade jag inte nej till. Vi försov oss helt enkelt, men Linus ska också köra ut dit efter han har jobbat, så vi åker med honom istället. Vi ska flytta väck Linus mormors möbler. och städa ur hennes rum. Hennes begravning var i fredags, och det var en väldigt fin ceremoni, fin sån massor med fina blommor..
Nu har iallafall jag och Oliver varit ute och gått med hunden i detta gråa, ur-trista väder. Vi ska ta en lite längre promenad vid lunch innan Linus kommer hem och vi ska åka iväg.
På fredag ska jag på möte med banken, håll tummarna! :)
Avslutar med lite bilder på min älsklingsprins! ♥
Köra bil med pappa :)
prova sommarkepsen
Borsta tänderna :) han har numera 2 tänder :)

Idiot

att en medelålders människa, och dessutom har egna barn, kan driva isär en hel familj. Sjukt vad mycket idioter det finns i denna äckliga värld. Vända familjemedlem emot en annan familjemedlem. Var är moralen? Vad är poängen? har du inget bättre för dig om dagarna, är du avundsjuk. Det sista lutar nog mest åt rätt håll.
Varför bryr jag mig ens?
Jo, jag saknar min syster. Min kära lilla Matilda! min son saknar sin moster, och för något så löjligt som att en vuxen människa spratt i henne en massa skitsnack! Hon är för liten för att förstå och kunna göra sådana stora livsval, och framförallt har hon absolut inget med detta att göra. Men hon kommer i kläm, och innerst inne hoppas jag att min älskade syster saknar mig med.
Men, jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste ju få berätta hur jag känner för folk för att vi alla ska må bättre, att vi ska slippa sitta med innestängd ilska, frustration & ånger. Och det kan en enda idiot till människa se till att det drabbar och sårar en hel familj, om inte, en hel släkt.. Vissa människor borde VERKLIGEN tänka sig för innan dem öppnar munnen. Jag vet så mycket så det kan splittra eran familj och släkt minst lika mycket som det gjort min. Men jag säger inget och använder det inte emot er, jag försöker vara medmänsklig, Samtidigt som jag inte står och tar all skit som bara öses över mig, och har gjort hela min uppväxt. Jag har fått skulden för precis allt, när det var jag som var var den försiktiga och alltid ville be om lov. Men blev alltid retad för detta av idioten i frågas avkommor.
Tack för att du betett dig så illa, Jag har lärt mig precis hur jag inte ska göra med min son/mina framtida barn, för du är tvärtemot ett ideal! :)
-:-:-
Min älskade son är allt för mig, och för honom ger jag upp resten av världen om det skulle behövas.
ALLT FÖR MITT BARN!
Mamma & Pappa älskar dig Oliver, alltid nummer ett i våra ögon.
RSS 2.0