28 maj 09

Godmorgon, sitter i skolan nu och thilda är sjuk.
Kan ju inte göra något utan att hon är här, eftersom vi måste spela in en film annars får vi ig i en 200 poängskurs.
Rackarns. Jaja, vi får väl göra den i nästa vecka någon eftermiddag istället.

Mår väl inte sådär jättebra idag heller, tyvärr. Och min telefon funkar inte! vilket gör mig ganska arg.
ska iallafall försöka få klart några arbeten nu,
trött på allt. vill bara gå under jorden just nu känns det som.





23 maj 09 jobbjobbjobb

hejhej,
Nu har jag lite internet igen, är i Halmstad nu.
har jobbat onsdag torsdag och fredag, och jobbar även idag, fast hemifrån, ganska skönt faktiskt.
Men ändå mycket att göra.
Trött som en idiot är jag. och sur som en sill. dålig dag med andra ord
Funderar på att skaffa en "jobb-blogg" Att ha som uppvisande när man söker jobb, även för att ha allt sånt samlat :) kan vara lite trevligt att titta tillbaks på ibland.
Nu ska jag fortsätta,
kram på er

19 maj 09

Jag är helt slut i hela mig, Trött och känner mig febrig. Så tänker ta det lugnt resten av dagen så jag kan jobba ons tors fre.
Nu är jag väldigt hungrig, vilket inte är det roligaste :(
Pissetråkig dag med, sitta helt ensam i skolan, har ioförsig fått gjort lite. Men jag trivs inte ensam faktiskt.
Så nu tänker jag sjuka mig sista lektionen, och sätta mig på ett tåg och sova  en stund. Fast jag måste ju jobba med, så jag får sova en annan vecka känns de som.
Jag mår inte alls bra idag. känner mig alldeles febrig, ni vet de här ont i hela kroppen, ögonen hänger inte riktigt med, och man är helt seg i kroppen. Ush för det.
Nu ska jag packa ihop. Kommer nog inte blogga på ett tag, för jag har inget internet i skåne.
Ha det underbart!

19 maj 09

Jag är med och tävlar på http://vivalaglam.devote.se där man kan vinna ett presentkort på http://www.junkyard.se/ på 2500:-

Jag är med och tävlar hos bemmaaa också.

18 maj 09

sitter än en gång på tåget mot halmstad. trist.
Det är väldigt tråkigt att jag inte hunnit träffa mikka heller denna  helgen.
Har jobbat hela helgen. i söndagseftermiddag hade jag och linus lite tid tillsammans första gången på hela helgen, iallafall då vi inte va tvugna att sova. bara sover-jobbar-sover-jobbar, känns det som. Har iallafall fått jobb på munkahill. vilket är jätte bra, för jag har en tid att gå till jobb och en tid att komma hem. annat är det på städfirman, där man varken vet in eller ut. kändes så igår iallafall. va helt förvirrad. Mindre roligt. Men det gick bra iallafall :D I fredags tog jag hål i öronen. gör faktiskt ondare efteråt. Meeen nu är det gjort iallafall :) laddar upp bild sen.
jag är så otroligt trött nu, vill bara sova, men har bara 20 min kvar till Halmstad, så jag vågar inte somna :P
bättre att somna när jag kommer hem en timme. Sen i eftermiddag ska jag jobba igen! ska fota samma fluglampa en gång till, och i miljö, dock inte kostall, utan i ett häststall, i skummeslöv.
På onsdag åker jag ner till skåne igen. Ska fira Denice lite, hon fyller år :) grattis i förskott.

sen torsdag - jobba + husvisning + fira linus kusin som fyller 40!
fredag - jobba + åka till halmstad.

Nepp, nu ska jag börja packa ihop alla mina saker, känns som jag spridit ut mig över hela tåget!


Avslutar med en vattenbild, som är vid början av virsehatt!

14 maj 09

Sitter och pluggar nu, gör mediakunskapen. Tänkte att jag får slänga in ett inlägg.
 Träffade josse igår :) saknat henne så mycket. Hon skulle göra sin uppskrivning igår, hoppas det gick bra! :D
Snart ska jag packa saker till skåne, ska packa ner massa sånt jag knappt använder och ta med till skåne, saken är den att de är så jävla krångligt att ta med på tåget och i skolan, så jag skiter nog i det.
29 DAGAR KVAR NU, jag längtar nu, väldigt mycket.
Nästa vecka är soft iallafall. Ledig onsdag, torsdag och fredag. Det känns rätt lönt att åka tillbaks till halmstad för två lektioner. Men sen ska jag ju sova med thilda, så det höjde ju glansen med att åka till Halmstad betydligt. Så jag måste nog packa rätt mycket. För då låter jag bara det vara i skåne. eftersom jag ska vara i halmstad en eller två nätter bara.
Ska jobba på söndag iallafall. Gött med extra klirr i kassan, även om det enbart kommer gå till tågbiljetter och 40 kr till Denice som jag lånat.
Ska göra iordning de bilder jag tagit på Selma och skicka till Malin med. (rätt bra att ha blogg, för att skriva ner saker man ska komma ihåg) Jag hade velat spara pengar till ett nytt kamera hus och ett objektiv. Funderar på antingen en canon 1000d, eller enn 400d. För 400d har de på den skolan jag går på nu, och den jag ska börja på med. På tal om det så ska jag till den nya skolan på fredag klockan 10! möte med syon, så det innebär att jag måste prata med antingen Syon eller rektorn på min nuvarande skola idag. Håll tummarna att allt går bra. Lite smått nervös. Men ändå så glad att få en riktig nystart! Som att börja om på nytt igen. Tillsammans med den jag älskar mest på jorden. Alla hade tagit den chansen, och de vet alla om med.
Kanske ska träffa Mikka en stund idag med :D det va längesen nu.

Nehe, detta duger inte längre, nu måste jag plugga! :D
KRAM / Mia






13 maj 09

Trött är jag idag. Jag va i skolan imorse, sen hade vi ingen gympa i eftermiddags, så jag va hemma kvart i ett. Somna som en stock direkt! vaknade vid fyra tiden iallafall. Förhoppningsvis så kommer Linus hit imorgon och sen kör ner på fredag morgon, Annars måste jag åka till skåne imorgonkväll, för jag ska till det nya gymnasiet och få papper påskrivna och ett litet möte med SYOn. har inte uppdaterat mycket på senaste, men ska bli bättre på det, i en månad iallafall, sen har jag inget internet :) tufft va? Kommer blir cptråkigt. Så då hoppas jag alla smsar som galningar! ;)
Men sen ska jag jobba mycket i sommar med, Har 3 jobb nu, ska förmodligen skippa teleboksaken. för de är så kasst betalt. plus att jag inte kommer ha någon tid alls. Visst jobba är bra och pengarna behövs, men jag ska ju inte jobba 24/7 för den sakens skull.
iallafall igår va det exakt 1 månad kvar tills jag flyttar. gud ni anar inte vad jag längtar.
Är hur trött som helst på allt just nu, Vill bara ha en omstart och bo med min nya lilla familj.
Linus föräldrar har iallafall fått kattungar, och älskling ville ha hem en, jag är bara orolig den blir överkörd eller något. eftersom vi bor så nära en väg.
idag hade vi inlämmning på ett projekt, här kommer några av de bilderna iallafall.










9 maj 2009

Du är så falsk, att du inte fattar? En grejj till så kommer jag efter dig, och då kommer du inte undan!
du vet mycket väl vem du är, och passa dig jävligt noga! :@
RSS 2.0