då var det morgon igen!

Oliver bestämde sig för att göra morgon vid halv åtta, vilket jag tyckte var onödigt tidigt, eftersom jag låg vaken och kunde somna för ens klockan var närmre halv fem.. lite drygt, men får väl bli en middagslur tillsammans med Oliver idag. Sen fortsätter packandet. detta eviga packande och sorterande. börjar tröttna på det duktigt nu! men ska bli skönt när det är färdigt.
Oliver och jag har precis ätit frukost, jag har börjat lära Oliver på riktigt hur man äter sin mat själv, helst med sked, men funkar det inte för honom, så ta han klöver fem! sött, men kladdigt! idag åt han yoggi själv, och det var enklare för honom än middagar.
Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på med, blir väl som sagt lite packande lite vilande, och höra på den susande maskinen.. jobbigt!
.
Här är när vi var på Hartmans i måndags!
Oliver var lite fräck och lånade Julias solglasögon,
Julia är en av Olivers stora favoriter!

slöhet!

ush vad lat jag blivit sen jag slutade jobba, eller lat skulle jag inte kalla det, men omotiverad och lite hängig/trött om dagarna. Jobbigt som bara den.
Men nu har iallafall jag och min plutte tagit oss en vilostund på soffan med ljudet av tv:n och den jävla avfuktaren i bakgrunden! tänk att den ska stå och surra här i en månad, (tills vi flyttar) den har liksom bara varit här i 4 timmar knappt, och jag vill redan slå itu den med mina bara händer!! Oliver sover här bakom min rumpa fortfarande, ibland pratar han i sömne, så sött, alldeles nyss hoppa han till skrek "kaauuuuka" och somna om direkt igen!
älskade sötaste goaste unge!
.
.
KÄRLEK
.
.
Bus med nappen, man kan ju ha den på sniskan med!

Åska och regn!

fy fan vad det har åskat inatt, jag vaknade redan halv sex och kunde inte somna om. Igår bjöd min man mig på middag, han lagade köttfärslimpa och hemmagjord brunsås, och pommes blev det, för potatisen var slut. så jäkla gott det blev! jag slipper ju laga köttfärslimpa hädanefter, eftersom Linus är så bra på det!
Idag vet jag inte vad jag och Oliver ska göra, rätt tråkigt väder, och Oliver är ju inte nöjd i vagnen, han ska gå själv ju! det tråkiga är att jag inte har något regnställ, men Oliver har ju, så det blir nog att gå ut en sväng i det dåliga vädret iallafall. Om vi inte får något trevligt fikasällskap då :)
Man får lov att ha glass-paus i all packning! :) ♥
Mecka bil precis som sin pappa! ♥

Bebis-mys

Igår var jag och Oliver hos Madde och Liam, hade en riktig mysdag! det blev lekplats, promenad bus o lek, o klart lite kaffe och massa prat om allt :) behövde nog en dag att komma ifrån denna flyttröran vi har här hemma. Nu är det bara liite mer än en månad tills vi flyttar. Ska bli så in i bänkens skönt att flytta in i vårat nya fina hus!! och centralt framförallt. gångavstånd till allt man kan behöva.
Oliver har även fått dagisplats i ystad, den 3 oktober ska han skolas in! stora killen. Nu är det bara ett jobb till mig som fattas! ska försöka få tag i facket idag igen, så jag kan få ut min semesterersättning, och så ska jag snacka med skatteverket, så min förra arbetsplats verkligen har betalalat in skatt för mig, så han inte stoppat det i fickan!!!!
igårkväll flyttade vi iallafall in våran nya soffa i vårat nya hus! skönt att ha första saken på plats faktiskt!
RSS 2.0