Fika och lucia!

Idag när Oliver var på dagis så gjorde ett feteryck på nedanvåningen, slängde ut alla flyttlådor i förrådet, dem ska hämtas av en kompis som ska flytta, skönt att bli av med dem! städade, hängde upp lite tavlor, dammsugade, och möblerade om lite!
Sen kom Madde, Liam, Louise & Ian på besök, blev en liten sväng ut på "stan" och sen fikade vi och lekte lite här hemma, Mysigt!
Sen var jag nyss på lucia uttagningen, vi va bara 7 stycken, så det hade ju inte varit svårt att bli uttagen, eftersom man ska vara 7 st i luciatåget, men jag tackade nej därför att det skulle vara alldeles för tidskrävande, och får jag jobb, så måste, MÅSTE det gå allra först, och sen vill man ju ha tid för familjen också, inte vara konstant hemifrån fram tills någon dag innan julafton.. Det hade varit roligt, men jag tror att jag har det bättre såhär :)
När vi var halvvägs hem så från klar himmel började det TOK-ösregna, så vi fick springa hem, tur det inte var långt, för kondition, det äger jag absolut ingeting av!
Nu ska jag byta blöja på lilleman, sen ska vi laga middag och mysa i soffan, för nu är vi trötta.. Funderar ett slag på hämt-mat, men det regnar alldeles för mycket för att promenera och hämta maten isånnafall..

myggbett & svett!

Jag fick ett myggbett igår, och det har kliat hela natten! Och såklart var det ju inte alls lätt att sova igår, somnade nog inte för ens klockan var närmre 2, det var så ensamt! Men min svettiga lilla skitunge höll mig sällskap, och kan ju säga att fy faaan vad han svettas! alla hans lockar i nacken var dyngsura! Men men , han överlever nog ändå!
Nu ska jag se om jag pallar gå bort till dagis, annars blir det en mysdag för mig och lilleman! Det känns så sjukt onödigt att lämna bort honom när jag ändå är hemma! när jag inte ska iväg någonting, och sen är det så extremt blåsigt, och det ska tydligen regna massvis idag!
morgontrött mama!
Ha en trevlig dag

ensamma i stora huset!

Japp, Jag och Oliver har en ensam vecka i huset, så jag tänkte försöka ta upp min bloggning igen! om jag kan hålla den vid liv är ju en stor fråga! Men får hoppas på att inspirationen finns kvar ett tag till. Linus åkte idag, och kommer inte hem förens fredag natt. Men det är väl bra att sakna varandra ibland. Och så man ju lite avundsjuk på han som ska bo på lyx hotell i en vecka! spa, bassänger, hotellfrukost! ja, you know it!
Ikväll har iallfall Jessica och hennes son Magnus varit här och vi lagade middag tillsammans, känns som att jag inte kommer laga speciellt mycket mat denna vecka, Har ju gjort en del middagar som ligger i frysen just till denna veckan.
Oliver har börjat på Dagis iallafall, det är 2 veckor sedan, Men han är rätt gnällig där tydligen, men det tar ju tid för honom att vänja sig, så stora förändringar på kort tid, det är inte lätt för en sån liten kille, först flytten och sedan dagis direkt på det! Men han kommer ju komma i rutin där också!
Nu ligger jag iallafall på soffan och ska snart se ett nytt avnitt av desperat housewives, och jag funderar starkt på att sova på soffan inatt, inte alls så kul att vara helt ensam i den stora sängen i sovrummet! men jag får nog gå in och lägga mig där när Oliver vill komma upp till mig inatt.. blir ju lite bökigt att sova på soffan med honom, han ska ju helst ligga i min armhåla!
Och så håller vi tummarna att mitt utdrag ur belastningsregistret kommer imorgon så jag kan skriva in mig som vikarie. Behöver verkligen jobba nu, så sjukligt trött på att gå hemma, man blir ju bara tröttare och tröttare för varje dag som går! det kommer ju bli tufft de första veckorna man jobbar, men man får ju en helt annan energi, när jag jobbade förra gången jobbade jag ca 5 - 7 timmar om dagen, och så jävla bra jag mådde! är peppad över att börja jobba!
På onsdag ska jag iallafall på lucia-sak, jag har ju tydligen blivit nominerad som ystads lucia, och jag vet inte om jag ska ställa upp, jag har ju lite scenskräck, men jag får se hur det känns! det hade faktiskt varit roligt! Men jag är såååå nyfiken på vem det är som har nominerat mig, så vet ni vem det är får ni gärna skvallra :)
RSS 2.0