21 Juni 2011

Det va så länge sen jag bloggade, har inte haft orken eller tiden, som jag har sagt tidigare. jag är en "period-bloggare" :) Nu för tiden så är jag eventanställd på ett företag, där jag demar smakprover i Olika ICA & COOP butiker, Igår blev jag även anställd på ett telemarketing företag, ska vara provanställd där ett tag nu. Kanske inga jobb att skryta med, Men jag jobbar iallafall, jag tjänar lite goa pengar jag kan spendera på min familj. Sen kan folk hålla tyst om deras åsikt om dessa jobben. DET ÄR INTE ALLA MÄNNISKOR SOM FÅR "BRA" JOBB. Väntar också på ett besked idag om jag får sommarvik på ett äldreboende.
Oliver har börjat gå på riktigt, han har ju kunnat gå ett par steg sen han var ca 9,5 månad, men sedan han blev 11 månader så har han börjat gå mer och mer, Just nu så går han lika mycket som han kryper, Det är så roligt att se han gå. han vaggar fram som en liten anka :) <3
Oliver har även börjat använda pottan. Varje gång jag bytar så sätter jag honom på pottan, och nio ggr av tio så är där en present till mamma, oftast ettan, men tvåan har hänt också :)
Min stora lilla plutt! Vi ska ju även ha lite 1-års kalas här hemma på hans födelsedag :) helt sjukt att det gått ett helt år!! kaninte fatta det riktigt.
Men nu har min plutt somnat för lite middagsvila, och jag ska röja av här lite och ta en kopp kaffe. Kanske plugga lite teori om jag hinner. :)
Min älskade syster kommer idag!!! Ska har massa mys!!
RSS 2.0