31 Oktober 2010

26 Oktober 2010 trött

Efter denna dagen är jag riktigt trött, nu sitter jag och slö-glor på mitt nya favoritprogram - desperate housewifes.
Oliver sover jättegott i sin säng efter en hel flaska mat och en bra portion potatismos, imorgon ska jag handla och göra fler portioner att stoppa i frysen, smidigt och enkelt! ska även försöka ragga tag i en barnstol till honom, han kan nämligen sitta helt okej i en sådan nu.
Jag älskar min son något obeskrivligt mycket, jag önskar jag kunde lyckas hitta ord för denna känsla.
Han är den underbaraste lilla pojken i hela värden och jag är så lycklig!


26 Oktober 2010

jaha, smarta jag gick och la mig vid 1, sov 3,5 timme, och nu är där inte tid att somna om :(
idag ska jag och Oliver åka till ystad, först ska vi till tandreg. där vi ska spendera 40 minuter, HOPPAS DET GÅR BRA! är riktigt nojjig att Oliver ska börja bråka just när jag behöver att han ligger i vagnen och helst sova, får hålla honom vaken på tåget,

25 Oktober 2010

idag har jag och Oliver promenerat hem till Sandra & Davey! alltid lika trevligt & uppiggande :) roligast idag var när Oliver kräkte lite på Davey, stackarn blev jätteledsen, men annars så funkar det bra mellan barnen, Oliver är nöjd & Davey märker man att han får riktiga ansvarskänslor & är jätteglad för att hjälpa till med Oliver :D
När jag och plutten kom hem igen sov han snällt i vagnen, så jag hann dammsuga, torka golven, diska och koka vatten till Oliver.
sen satte jag mig lite med tradera, men kom inte så långt som jag ville, för jag och Linus pratar mycket om att jag ska starta företag. Känns så bra att veta att min man stöttar mig till 110% i detta.
Så imorgon så ska jag till skatteverket och kolla upp vad som gäller, sen ska jag göra flyers, ta kontakt med fotografen jag har praktiserat hos, och försöka göra denna drömmen till verklighet.
Jag ska även skaffa en hemsida om detta går vägen, tyvärr kommer jag inte ihåg  så bra hur man gör det själv, så jag ska klura på det!
Oliver ligger och sover mysigt i min famn, så nu ska jag ta min son och gå och lägga oss!

24 Oktober 2010 ; Jag vill till ge-kås!!

Oliver har somnat i vagnen, förmodligen sover han 2 - 3 timmar nu, så jag ska snabbt röra ihop lite ost skink-paj som vi ska till lunch idag, och så linus får det med sig på jobb imorgon.
.
Jag har bestämt mig, nu är det SERIÖST traderande som faaan ett tag framöver, samt, leva riktigt ekonomiskt så det kanske kan bli gekås snart! ska lyckas spara ihop, och sen ska jag se om jag kan lura med mig min bästa Sandra!
en road-trip UTAN barn kanske ? :) Det hade jag verkligen behövt, en heldag med en super bra vän, och utan massa tänkande på om Oliver behöver ny blöja, om han behöver mat, och han vaknar / somnar snart. ja, ni vet..
Jag längtar som ett barn längtar efter Julafton!
.
Sen har jag faktiskt börjat längta efter julen! :O
Har inte känns sån "jul-längtan" på flera år nu. Ska bli så mysigt att vi ska fira jul hemma hos oss!! i vårat eget hem, där vi bestämmer våra traditioner! och allt blir precis som vi vill förhoppningsvis,
Jag längtar till allt jul-bak, julpyntande, julgran och allt det där, Ska se om jag kan fixa så någon kan vara tomte, även om Oliver inte kommer ihåg eller förstår, så måste man ju ha ett foto på Oliver och Jultomten, hans allra första Jul! :)
Nepp, nu ska jag baka, sen blir det... TRÄÄÄDERA !

22 Oktober 2010

Oliver har fått för sig att man kan äta precis allt som man kommer nära, vilket är sött, men kanske inte så bra sen när han börjar krypa. Men det gäller hur som helst att inte ha småsaker framme! mycket viktigt.
Idag har jag vilat med pluttis, va så himla trött när han sov middag, så jag la mig och somnade bredvid honom, så mysigt! Man får ju passa på nu när man duger, snart är han stor och vill kanske inte alls kramas med mammsen.
Sen i eftermiddags kom Sandra & barnen hit, alltid mycket trevligt! Hon la beslag på Oliver och han verkade inte ett dugg missnöjd, haha "Tant" Sandra är allt bra och ha när man är trött på morsan ;)
Ikväll lagade jag kyckling, ris & hollandaisesås, det blev riktigt gott!
Imorgon lär det bli en fullspäckad dag, igen. Vi ska nämnligen åka till Åhus och fira Olivers kusin som fyller 6 år!
men på vägen dit ska vi inom Bo Olssons & se om vi kan hitta en star wars present till honom, det är det som gäller just nu :)
Ne, om man skulle färga håret, eller gå och lägga sig, tror det lutar åt hårfärgning, trött på denna utväxt nu :)

22 Oktober 2010 ; Ny design ;)

Ser ni inte den nya designen, eller om det ser konstigt ut så tryck på F5 ;)
Jag älskar min lilla plutt <3

18 Oktober 2010

Min lilla älskling!

6 Oktober 2010

imorse gjorde jag & Oliver hand & fot avtryck på honom :) det fick han i dop-present av sin farbror med flickvän & en av sin gammel-moster :) Dem blev jättefina :)
Vet inte om vi ska göra vanlig trolldeg och gör fler avtryck, från Oliver till sina mor- & farföräldrar i julklapp eller något :)
Nu har Linus kört till jobb & Oliver sover lite i soffan jämte mig. jag småkikar lite på the tyra show.
Jag tror att jag & min lille plutt ska bara mysa hela dagen!
Over and Out!
Dessa två ska in i en fotoram, :) Kommer bilder när det är klart också :D
Denna har ett stativ som den ska stå på :)
Mycket glad liten gosse ♥
och en nybadad liten gosse <3

5 Oktober 2010

Idag har jag gjort iordning Olivers hörna i vårt sovrum, så fint det blev! :) dock inte riktigt färdigt ännu, Sen väntar jag bara på att vår gamla soffa ska köras till tippen, och vår gamla ikea-garderob får gör soffan sällskap där!
Idag åt vi tacos till middag, så gott det är ! enkel mat, och inte speciellt onyttig.
Nu sitter jag och Linus i soffan och njuter av att lillkillen sover en lite stund, sen när klockan närmar sig nio är det dags för Desperate housewifes! Tror dock Linus inte är så pigg på att se det!
Min härliga lilla gosse, räcker ut tungan på bild! ♥
RSS 2.0