24 Januari -10

Idag ska jag göra scones till frukost :) gott gott.
sen ska jag ha en lugn söndag förhoppningsvis :D

23 Januari -10

Nu har jag städat klart för idag. bara tvätta som behövs, det tar ju lite tid.

Det finns en sak jag irriterar mig på, det är när folk säger att det är ett snällt barn ( i meningen att han/hon inte skriker mycket, eller vill bli buren hela tiden ) Anledningen att små barn ibland kan vara skrikiga är för att det inte kan öppna munnen och säga vad som är fel. Ingen bebis föds elak ju :)

Nu ska jag fixa något att äta till mig och min underbara sambo, sen ska jag ta det lugnt resten av dagen tror jag :)


Så här gullig är vega när hon vilar middag :)


23 Januari -10

God Morgon!

Nu har jag och Linus ätit frukost och Linus har kört till jobb, själv har man startat en laddning i tvättmaskinen, och en i torktumlaren. Snart så ska jag

* röjja upp saker
* dammsuga
* Vika tvätt & lägga i garderoben
* diska
* Gå en runda med byrackan

Sen när linus kommer hem, så kommer grannens son och tittar på mosters bil. Hoppas verkligen vi får den såld nu.
Här är anonnsen, ta en titt :)



Här är två gamla bilder på lillebror, Så söt! Han är sån linslus :)


Nu skruvar jag upp volymen på musiken och städar lite :D ha de gutt :D

22 Januari -10

tänkte bara påpeka att de finns inget töntigare än anonyma kommentarer,
skriver man något, så kan man ju stå för vad man skriver.

22 Januari -10

Igår va en låång dag :)
Dagen började med att stiga upp med Linus halv sex, och han körde kanske tjugo i, sen var det inte lönt för mig att somna om igen, så jag gisk och duscha gjorde mig iordning och åt. Sen kom svärmor och körde mig till tåget :) Så åkte jag till skolan, och va i Malmö. När jag kom till skurup, mötte jag upp Linus på hans jobb, sen åkte vi till Danny och drack lite kaffe med han. Efter de bar det av hemåt för att snabbt gå med hunden och sedan köra till Linus Mormor i st herrestad, så körde vi henne till fotvården, & medans hon var där, gick vi till linus mosters butik, (hälsobutik) där fick jag ett kamomill thé som skulle vara bra för att bli lugn och kunna somna bättre.

På väg hem efter allt detta spektakel, ringde Micaela :) och så mötte vi henne på vägen, och jag fick två par jättefina mamma-jeans TACK SÅ MYCKET ! :) :) de va precis vad jag behövde, börjar ju få en liten kula nu :)

Sen åt vi kvällsmat hos Lennart och Silvana, chili con carne och rostat bröd, mycket gott. Fast jag har ju alltid ätit ris till chili com carne.

När vi skulle köra hem så körde vi fast i en snödriva, ush, satt där i över en timma, kallt och jäkligt. Sen stannade de snällaste människorna. Försökte hjälpa oss ur drivan, sen ringde de så de kom en traktor och drog ur oss :D

20 Januari -10

Hejsan Hejsan.
är så himla trött på att vara trött hela tiden nu, bebisen tar all energi jag har.
Hade jag kunnat skulle jag sova 23 timmar om dygnet :)
Ikväll ska jag iallafall laga kyckling-nudel soppa, sist jag gjorde de va väl en tre fyra år sedan. Men jag hoppas att det smakar lika bra denna gången :D
sen blir det jordgubbsglass med en hemmalagad chokladsås till efterätt :)
massa gottegott!

Just nu så är jag i vecka 15, och snart har halva tiden gått. Känns så långt tills h*n ska titta ut.

GRAVID VECKA 15

BEBISEN

Fostret kan suga på fingrarna. Huden är fortfarande mycket tunn. Barnet börjar lagra kalcium för att utveckla skelettet. Fostret har i princip formats färdigt. Även ansiktet är klart och tydligt, men öronen utvecklas fortfarande lite. Barnet kan hicka. Om du känner fosterrörelser nu kan det kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter.

MAMMAN

Eftersom fostret lagrar kalcium kan du under den här perioden bli sugen på mjölk. Drick gärna mjölk både nu och senare. Ditt hjärta har växt och har nu 20 procent högre kapacitet för att klara syretillförseln till både dig och fostret. De flesta har nu vuxit så mycket att kläderna börjar bli för trånga. Psyket påverkas allt mer. Många känner sig svartsjuka och drömmer starka livliga drömmar.

PAPPAN

Stundtals kan det vara besvärligt att leva med en gravid kvinna. Humörsvängningarna kan periodvis vara stora. Ena stunden kan hon vara hur glad som helst, nästa stund kan allt vara botten. Eftersom du står närmast kan du få klä skott för en del av hennes nedstämdhet. Du kan påverkas av detta och själv bli både ledsen, arg och frustrerad och undra hur det här ska gå. Det ligger säkert något i det din partner känner men irritationen eller ledsamheten kan vara oproportionerlig i relation till vad det gäller. Försök ha överseende. Orsaken ska tas på allvar men undvik att nämna att det rör sig om hormoner. Som ett stöd för dig själv kan du försöka sätta det i proportion och inte låta det påverka er relation allt för mycket.

 

 

16 Januari 2010

God förmiddag.
Nu är vi i halland och det är trevligt. Sovit hos världens bästa moster, som väcker en med bullbak och kaffe. Behövs komma "hem" och bli lite ompysslad. Har även spelat det gamla super mario på nintendo, roligt. det va jättelänge sen ju.

Vi ska på ultraljudet den 15 februari, då får vi förhoppningsvis veta om det är en liten pojk eller tös :) så spännande allting. Har inte hunnit fatta allt än. Även om det går otroligt sakta, så går det ändå kvickt.


Hittade lite gamla bilder, här är från i somras när älskling skulle lära lovisa att cykla :)



detta tog jag på natinaldagen.

Nu ska jag gå och underhålla mina små kusiner :)
Kram
RSS 2.0