Fel,

Där ska ju stå ursöta Liam *

Julgott

Har jag och Madde gjort idag, och bara umgåtts, kan ju säga att vi är duktiga på knäck ! Barnen lekte med varandra och utfyllnad Liam fick ett galet kul skratt anfall när jag kittlade honom :) synd att jag inte tänkte på att fota grabbarna ihop, dem börjar ju växa ikapp varandra och sakta men säkert leker bättre ihop :)

Nu har äntligen min lilla skritt somnat, och jag ska gå och ta mig en dusch! Imorgon blir det en tuff dag för mig och lilleman, mycket som ska göras!

Julen är nära

Men jag har inte alls hittat julkänslan i år, men imorgon ska jag, Madde och barnen rätta till det, julmusik och julbak! Mysigt och jag längtar så!

Idag var min sista dag på hajen , mycket tråkigt , men jag får hälsa på dem snart igen , behöver lite underskrifter som jag påminde mig själv om tusen gånger idag, men ändå lyckades glömma! Smarta mig..

Nu sitter vi vi soffan, jag ska strax gå ner och göra lite varma mackor med köttfärssås, det blev kvar sen igår och det kommer bli så smarrigt!

Olle har varit hemma med sin farmor idag, mysigt värre! Han mår bättre nu, vi har sedan igår bara gett honom laktosfri mjölk och soja produkter! Så vi får prova att minska hans mjölkintag och hoppas att det blir bättre!

Spagetti och köttfärssås är rent underskattat !

Idag har min äkta hälft gjort spagetti och köttfärssås :) sjukt gott blev det ! Han är riktigt duktig på det. Vi har just nu lite soffhäng och Oliver leker med alla sina leksaker och är kramig och go, min lilla prins,

Imorgon är min sista dag på hajen, och har lite separationsångest faktiskt. Dem är ju så goa där och jag hade gärna jobbat mer tillsammans med dem !

Nu åter till soffhäng, ha det gott! Oliver och pappan bjuder på dagens bild, spelar dragspel! Tack Robin och Sandra, det är väldigt uppskattat av Oliver, han älskar ju som sagt musik :)

oönskade trötthet

Men, det är ju en bra trötthet iallafall. Jag går nuförtiden och lägger mig och är stolt över dagens bedrifter. Innan var man som en zombie dygnet runt för att man inte gjorde några större bedrifter om dagarna, men men huvudsaken är att allt är på topp nu iallafall.

Oliver somnade på fem ynka minuter ikväll, skönt att han inte höll på att gnälla som han kan göra emellanåt. Både för honom och oss!
Hans tal utvecklas jättemycket just nu och det vi övar mest på nu är tack, varsegod och givetvis det viktigaste i etikett kategorin: tack för maten! Det är väldigt viktigt både för mig och Linus att det sägs tack för maten när man går ifrån bordet.

Oliver har även lagt beslag på sin fars munspel, och när han lyckas spela riktigt högt så säger han " dutti jau " härliga unge!

Kaffe

Då var det måndag igen och jag är tröttare än tröttast. Kaffet är på gång och jag hoppas det hjälper. Oliver har iallafall bara vaknat till två gånger inatt, andra gången var när Linus gick upp och oliver ville nog med gå upp, men klockan halv fem tycker jag är lite tidigt faktiskt.

Idag blir det jobb fram till klockan tre, vi har utevecka på dagiset så varmare kläder ska plockas fram, det är ju lite kallare nu än för två veckor sedan. Det blir nog lite tjockare mjukisbyxor under Linus alldeles förstora termobyxor, trots att mjukisbyxor är tokfult att gå med så är det mer värmande, och det enda dem kommer synas är när jag har lunch och tar av mig termobyxorna. Eller så kör vi på leggings, jag lider av lite beslutsångest, jag vet! Men bara jag håller mig varm, det är ju det viktigaste.
Älskar förresten min fotoapp! Titta vad tilltalande denna bilden blev !

Och sen en trött liten grabb! Hjärtat :)

Min finaste

Här är vi nöjda och glada, för tillfället iallafall :)

IPHONE

Ja, jag har skaffat iPhone nu. Känns som det var på tiden och jag är inte ett dugg missnöjd. Det enda är att batteriet tar slut fort, men det har ju sina anledningar när man pillar på luren 24/7. Nu ska jag bara hitta ett skal/skydd som jag tycker passar!

Idag har vi haft en mysig söndagsmorgon, promenad och stor frukost! Precis som det ska vara. Vi har tittat på snö som lillemannen blev helt förtjust i




åter igen, nu var det längesen!

Hej hej, nu var det otoligt längesen jag skrev här sen sist, jag har inte haft tid, ork eller lust helt enkelt :) Jag har iallafall börjat arbeta, jag skrev ju in mig på resursenheten för barnomsorgen i början av november, och fick lite småjobb här och var. Sen fick jag ett längre vikariat på ungefär en månad, som tyvärr går ut den 21 December. Men jag kan ju säga att jag trivs med yrket och barnen är så härliga, dem har så bra ideer och kloka kommentarer, riktigt finurliga små busungar.
Busungen Oliver går mer och mer på sitt dagis, och det funkar jättebra nu för tiden, han är inte alls ledsen längre! Det måste ju betyda att han har det bra på dagis, och det underlättar så mycket! hade han varit så ledsen vid avlämmning fortfarande hade det ju varit så svårt att lämna honom och gå och jobba en hel dag. Men det funkar alla tiders och det är ju bra! han pratar mer och mer nu med, börjar sätta ihop 2 - 3 ord, och man förstår faktiskt vad han säger, och när han säger något och vi upprepar det han sa, och det blev rätt ord, så blir han helt överlycklig. Härliga, underbara lilla mirakel! ♥
Jag har också fått nackspärr, tradigt. För det kommer bli en hel del bärande på Oliver i eftermiddag/kväll, Han ska nämnligen få följa med på lussefirandet på mitt jobb! Linus är ju inte hemma förens kvart över sju på kvällen, och Olivers dagis stänger halv sju, Lussefirandet börjar halv sex, ja, det funkar ju inte riktigt.. Men det känns så häftigt att mitt barn får följa med mig på jobbet, han älskar ju sång och ljus, så det är ju perfekt med luciatåg!
Nej, nu ska jag fixa det sista innan jobb, sluka någon kopp kaffe till och se om jag kan vakna på riktigt, har sovit så dåligt inatt, men det stoppar inte mig, fast det är rätt lockande att krypa ner hos mina prinsar som ligger och snarkar gott på ovanvåningen. I helgen så ska vi ha "familjehelg" bara vi och massa mys och bus, kanske en runda till badhuset.
Konstiga miner är Oliver inget annat än en expert på!
RSS 2.0