23 april 09

Har inte bloggat på alls länge, känns inte som det är sådär superviktigt att skriva ner varje dag vad man gör. Men å andra sidan så kan det vara kul senare att läsa igenom och komma ihåg vad man gjort & hur man med tiden förändras. Däremot tycker jag väldigt mycket om att läsa andras bloggar, så kommentera eran blogg, så har garanterat en ny läsare! :D

Idag var vi iallafall på Virsehatt och gick runt och fotade, är trött nu kan jag säga, inte mycket stillasittade denna dag!
Thilda åkte hem vid lunch :( Men eftermiddagen va rolig ändå, mycket fotade, och hela klassen umgicks, det var trevligt faktiskt. Oturligt nog har jag inga foton från idag här, utan de är i lärarnas dator..

Borde egentligen städat klart, men här ser okej ut, så de får vara så, ska bara prova ut kläder jag ska ha på lördag, packa de kläderna och smink, sen bär det av mot mitt älskade skåne efter skolan. Så ska jag hem till Lennart & Silvana (svärföräldrarna) och umgås med dem, Linus kommer dit när han slutat jobba och hämtar mig, sen på lördag blir det plugga och jobba som attans, sen hämtar Lennart & Silvana mig och vi ska köra till malmö och hämta linus som jobbar, sen bär det av mot Halmstad, för att äta på Wild West och fira mormor som blir 60 år den 29, många grattis till henne!

Nu ska jag prata med Mikka en stund i telen, sen blir det till att göra nytta!
Kram på er

15 april 09 nummer 2

Nu är jag i slättåkra och passar Lina, Lovisa & lilla Selma, för jossan är dålig. Hon har gallsten, håller tummarna att hon kryar på sig snart, kan inte vara lätt att ha så ont & ha barn samtidigt, sen ett litet extrabarn på allt. Känns bra att man kan hjälpa till litegrann! har fotat ganska mycket idag :)
Först på morgonen så fotade jag och Thilda utomhus i tylösand, hade lika roligt som vi alltid har!
Sen hade vi gympa och då var jag Åsa & Thilda ute och gick, hade självklart kamerorna med oss! Blev lite bilder.
Barnen har lekt på altanen och jag satt där ute i solen och njöt av barnskratt och solsken. Kan det bli bättre?

Några av dagens foton


Videung


Selma


Lina, Bild till fotokursen.

Och så saknar jag mina skåningar.
puss!

15 april 09

9 Månader med min älskling idag. Tiden går ganska fort :)
och jag älskar han!

Idag har jag och thilda haft fotolektion, åkte till svärjarhålan och fotade, sen fotade vi golfnissar och sånt, laddar upp några smakprov i eftermiddag :)
och fyller på text då med, för nu ska jag och thilda äta lunch :)

14 april 09 inte bloggat på länge!

Hejsan, har inte bloggat på ett tag nu, har haft fullt hela lovet :P har varit en del i skåne på lovet och nu sista dagarna i Halmstad.
På lovet har jag jobbat lite med denice :) va mycket trevligt.
Sen har jag umgåtts med mikka också, Väldigt trevligt det med!
I lördags var jag och linus i kristianstad och firade Linus syskonbarn felicia och josefine som har fyllt tio. Sen åt vi massa god påskmat. Och eftersom linus skulle köra, så fick jag ta en snaps istället! :P tvillingarnas lillasyster isabell har varit lite blyg för mig innan, men nu va hon såå go, en liten vilde! Sen körde vi mot Halmstad, närmare bestämt slättåkra, min moster va på fest. så jag och linus satt och tjabbade med mormor och morfar ett tag innan vi tog med en sovandes liten lina(min yngsta kusin) och gick upp till jossans hus och sov där.

Älskling och lina :)

Söndagen var en inte lika glad dag. min andra kusin Ludwig skulle fyllt 7 år, och vilken lite buse han hade varit. Jag saknar han så enormt mycket. Jag, Linus och Lina åkte till graven, och ja gkunde inte hålla tårarna tillbaks, Linus och Lina gick tillbaks till bilen och jag fixade lite vid graven. Det är ofattbart hur mycket man kan sakna någon. någon som man vet man aldrig kan få träffa igen.


Jag älskar dig min ludde!

Dagen fortsatte med våfflor på jossans altan med mormor morfar jag linus jossan & barnen anna jocke & deras två hundar. Det var trevligt och gott med! sen innan vi åkte hem till Simlångsdalen åkte vi inom harplinge och drack lite kaffe hos anna och jocke. Linus kollade på hans bil med.. Sen åkte vi långt om länge till Dalen där de va lite grillkväll med trevligt folk! Sen somnade både jag och linus gott.

Måndagen åkte vi en sväng ut till slättåkra igen, hade glömt lite saker där, så fixa linus lite med morfars bil och sen åt vi innan vi åkte och hälsade på robban och thilda :) Massa skojj! Har saknat min thilda, inte träffat henne på nästan 2 veckor. Sen åkte vi till dalen igen, och åt lite spagetti och köttfärsås. Sen gick jag och Linus en lång runda på typ en och en halv timme. Det va mysigt. Jag älskar han så otroligt mycket. jag är så lyckligt lottad att jag han. och om 59 dagar blir vi sambos! så underbart. Förresten så den 19 april ska jag och linus på husvisning! ett mycket fint hus vi hittade på hemnet. ska bara kolla, man får ju se vad som händer, man måste trivas där med :)

tisdag, Nu har linus precis kört hem mot skåne. eller ja, han körde för ungefär en timme sen. så jag sitter här med mamma och snackar lite skit. har jätteont i magen med :( haft sen igår. kasst!

RSS 2.0