7 Augusti 09

Igår var en toppen dag. Vid ett kom mikka och hämtade mig, så åkte vi till ett fik i Tommelilla. Deras islatte var inte alls god. Dagen ris, visst mikka ?! :) haha.
Sen va vi på Bo Ohlsson, Blev lite inköp,

Mikka :)

Jag i bandana :P

Nya mattan i hallen :)


3 st hand-handdukar, mikrofibertrasor, 2 st saker till att gör isbitar ( en som man kan göra is-drinkpinnar :P ) och en bordstablett som jag ska ha som duk på vardagsrumsbordet :)

När jag kom till skurup efter jag varit i Tommelilla, fick jag vänta på Linus i 2 & en halv timme. Drygt. Men jag satt i bilen och läste bert karlssons fräckisar :) haha.

Ikväll ska vi till ystad och storhandla för på söndag ska Mamma, Benny & barnen komma hit i några dagar :) Och så ska vi köpa kräftor och sånt med, För det blir kräftskiva på lördag :) Trevligt!

Nu ska jag gå en runda med vega och firtsätta städa här :(

6 Augusti 09

Hejsan, Fredagen med mikka va tok bra :) först åt vi varsin halv kebebpizza på pizzaboden, sen körde vi till tommelilla. Där började jag och mikka festa lite smått, men sen sprang vi över till hennes granne och fortsatte där. Sen va vi en stund i mikkas lägenhet, Sen blev det pågatåget till ystad för att gå på PC :) skojjigt. När jag väl va hemma satt jag och prata i telefon en stund. Full och dryg och pratsugen Haha. Sen somnade jag direktkan jag säga :)



Dagen efter va inte rolig att jobba. Men på kvällen blev de vallarnas friluftsteater och de va trevligt.

Och en ledig vecka nu. skönt att ha lite sommarlov :)
Nu kommer snart mikka och hämtar mig, Ska hem till henne och hjälpa tösen att städa lite :)

RSS 2.0