det närmar sig med stormsteg!

Igår pratade jag med våra nya hyresvärd, och går allt vägen, så börjar vi flytta saker på måndag/tisdag! UNDERBART! nu går det undan. vi är fortfarande sjuka här hemma, men snart ska vi va kuranta igen!
nu är det dags för välling och kaffe!

Förkylning!

Vi är så förkylda här, jag har varit sjuk sen i fredags, Linus blev lite halvkass igår, och Oliver har även han börjat snora och hosta och ha sig! Ush för det! Det som är mest tråkigt med just denna förkylningen är att det ska bli lite träff med mammagänget imorgon, och jag är sjuk!!!
jaja, något vidare packande blir det nog inte, även om man borde, jag orkar inte riktigt, får köra ett riktigt ryck i helgen och packa allt. utom leksaker och kläder och de viktigaste köks-sakerna som får packas ner precis innan det är dags, 1,5 vecka kvvar nu! helt sjukt!! snart är man Ystad-bo!
Olivers roligaste leksak just nu är solglasögon, roligt när han går runt i brillor :)

Just nu,

Sitter jag i soffan och Oliver sitter jämte mig! snart kommer Jessica hit, och umgås med mig och Oliver.
igårkväll var Oliver så lugn och skrattade mest hela tiden, riktig myskväll!! underbart! imorse när vi vaknade när Linus körde, så gjorde vi välling och la oss i sängen igen och mös, och somnade om i en och en halv timme, underbart,

Boll!

Lillkillen här har börjat säga boll, det låter med - båj när han säger det, Nalle säger han mer som najne, jag tror inte att han riktigt fått kläm på det med bokstaven L, men det kommer!
När Linus kommer hem så ska han köra oss till Skurup, och vi ska gå på mammaträff! det var så länge sen jag och Oliver varit med, det har alltid dykt upp något i sista minut.. eller ögoninflammation och sånt, tradigt.
Jag har tvättat alla pyttesmå bebiskläder och ska packa ner dem,  från strl 46 och upp till 68, kan man säga annat än att man blir lite sugen på bebis nummer 2??  Men det får vänta ett litet tag till!! tyvärr.. måste ju ha jobb och sånt innan,
Nu ska jag sätta mig på golvet och leka med min son och dricka en kopp kaffe!

världens bästa kaffemugg har lämnat mig!!

Jag undrar hur vardagen skulle se ut om man aldrig börjat dricka kaffe, jag har svårt för att starta dagen om jag inte dricker en kopp kaffe på morgonen, ofta resulterar det i huvudvärk om man missar sin heliga morgonkopp!
Jag sitter just nu med min älskade blomkopp, som jag till min förtvilan upptäckt att den har gått sönder!! så de läcker lite vid "örat" och min andra favorit kopp har också gått sönder i disken, den fick jag av linus, en vit kopp med lila text "världens bästa hustru". Men jag får önska mig en ny favorit kopp, eller ta med någon fin hem när jag är och handlar nästa gång :)
RIP världens bästa kaffemugg!
.
Olivers springer runt här och river ut alla lådor som jag packat, den lille busen! Helt sjukt vad stor han har blivit på bara det senaste. Han har liksom "tappat bebis-utseendet", älskade lilla barn.
RSS 2.0